Ételszobrász blog

A konyhám a vásznam,a faragókésem az ecsetem. Ez a blog pedig az én történetem. Arról, hogyan lesz a tésztából, gyümölcsből, zöldségből étel, az ételből pedig alkotás.

Műalkotások zöldségekből

Sárgarépából huszonkét másodperc alatt formáz rózsaszirmot, a tök héjába pedig három óra alatt komplett szüreti jelenetet varázsol. Pavlicsek Csaba zöldségszobrász mesterien faragja a zöldféléket. Örömmel csapok le a vaskos fotóalbumra, amellyel Csaba találkozónkra...

bővebben

Pavlicsek-szobrok zöldségből és tésztából

Szeged - Zöldség-, tészta- és kókusz- zsírszobrászattal is foglalkozik Pavlicsek Csaba. A tehetséges, fiatal mesterszakács jóformán csak magának köszönheti, hogy profi lett. Nemigen szokott pihenni, alkotás közben rockzenét hallgat. A szegedieknek a tökfaragás...

bővebben

Tartson velem az ételművészet világába!

Hamarosan

...

Hamarosan

...

Kapcsolatok

Telefon

+36 30 393 5746

eMail

etelszobrasz@gmail.com

Cím:

Budapest

Perkáta